Fakturasystem för bygg & installationsbranschen

Fakturahanteringssystem

- Inte som andra fakturaprogram

Med Symbrios fakturahanteringssystem hanterar du alla typer av fakturor. Flera personer kan behandla fakturan samtidigt, du kan kontera utifrån olika konteringsmallar och du kan snabbt se vem som attesterar vad. Kort sagt, i Symbrio har du full kontroll på dina fakturor!

Automatisering av leverantörsfakturor

Smidig hantering av leverantörsfakturor

Ibland kan du behöva hitta ordern som är knuten till fakturan eller avtalet för att kontrollera prisnivåer eller så behöver du ta fram rapporter med viktig statistik. Att ha kontroll över sina fakturor är A och O. Lägg inte ned onödig tid på att leta fakturor, ordrar eller avtalspriser. Det är din tur att ta kommandot och själv bestämma över informationen och tillgängligheten av viktig data.

Kontrollen får du med hjälp av Symbrio!

EDI-faktura för bygg & installationsbranschen

EDI-faktura, enklare fakturahantering

Med EDI-fakturan blir det minimal administration samtidigt som den bidrar till avancerad spårbarhet av hela fakturans livshistoria.

Fyra stora fördelar med EDI-faktura

E-faktura för bygg & installationsbranschen

Hantera dina E-fakturor utan krångel

Vill du slippa hantera pappersfakturor, tolka skannade fakturor eller tolka pdf-filer? Då är e-faktura alternativet för dig.

Hantera alla dina fakturor elektroniskt och slipp därmed all administration som pappersfakturor innebär.

Med e-fakturan har du möjlighet att hantera fristående fakturor som ett komplement till det vanliga EDI-flödet.

Fakturaskanning för bygg & installationsbranschen

Fakturaskanning, & hantering av scannade leverantörsfakturor

Om det ännu inte finns stöd för hantering av elektroniska fakturor hos din leverantör kan du istället skanna in dem för tolkning.

När fakturorna väl är skannade och tolkade av din skanningsleverantör kan du hantera dem i Symbrio som vilka elektroniska fakturor som helst.

Attestera fakturor

Attestera din faktura i Symbrio

I Symbrio kan du attestera och granska fakturarader individuellt. Med ett flexibelt attestregelverk har du full styrning på alla konton, koddelar och kombinationer av dessa.

Kontering av fakturor

Kontera fakturor

I Symbrio kan du förkontera så mycket som möjligt för att underlätta din vardag. Du kan välja mellan 20 olika konteringsdimensioner.

Så får du hjälp med konteringen i Symbrio

Kom igång med Symbrio

Boka en demo så visar vi dig hur Symbrio fungerar!